NO a la MAT. Reunió de veïns

din-a-3-29-juny

Està en marxa la construcció d’una línia de Molt Alta Tensió (Escatrón-La Secuita) que pretén obrir en canal pràcticament tota la Província de Tarragona. Aquesta autopista elèctrica, que de ben segur no és gens bona per la nostra salut i la del territori, ve acompanyada d’una Estació Elèctrica de 9 hectàrees, projectada a la partida d’ Els Masos. Evidentment tot forma part de les múltiples agressions que ja hipotequen el terme de La Secuita.

Red Eléctrica de España no només no arregla els problemes que ja tenim, com l’anul•lació de la línia d’Alta Tensió de les Creus, sinó que vol convertir els nostres pobles en una teranyina de torres i cables on poden quedar enganxades, com a mosques, les nostres vides.

Som de l’opinió que ja hem pagat masses peatges ambientals que hipotequen el nostre territori; nuclears, tèrmiques, químiques, molins de vent ….. Creiem que hem de dir que JA N’HI HA PROU. La quota solidària, per interessos que no són nostres, l’hem pagat i la paguem amb escreix.

Per tot això us convoquem a una reunió el proper dia 29 de juny a les 12h a la Sala d’Actes del Casal de la Secuita, amb la solidaritat de tots, segur que ho podem aturar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s